Spørgsmål:

Det er nu 7 uger siden, jeg første mit tredje barn ved kejsersnit, denne gang 5 uger for tidligt, fordi vandet gik.

Mit spørgsmål går på, hvordan jeg bedst får trænet den der fødsels-hud-delle væk? Selvom jeg er kommet ned på normalvægt igen de andre gange, jeg har født, er det vanskeligt at komme helt af med dellen eller den løse hud lige over arret. Har I nogle råd til det?


Svar:(*)

Som “stamgæst” ved kejserinderne er det vist på høje tid, at du får trænet efter vores skræddersyede forløb “Stærk mor efter kejsersnit”. Det er online træning, så du skal ikke ud af huset med den lille, og kan pause det hvis der er brug for en ammetår, eller andet.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.