Spørgsmål:

Har I nogle gode råd til optræning/ stimulering af vævet omkring arret for at få ‘pølsen’ med det overskydende skind væk? Jeg har været gennem 3 kejsersnit og har aldrig helt kommet det til livs.

Svar: (*)

Åh ja – den kære “mavepølse” (som jeg kalder den)… noget handler om hud (som der er blevet lidt for meget af efter flere graviditeter), og dertil er mit bedste råd at få skabt cirkulation, f.eks. med børstning af huden i badet (evt. tørbørstning, hvis du er til det).

Men der er sikkert også en del, der handler om at der nok bor lidt stramhed i dit ar. Til det handler det om at massere regelmæssigt og lave forskellige “træk” i det. Start med at hente vores gratis guide til arvævsbehandling, og se hvor langt det tager dig. Der vil helt sikkert være forandring at mærke/se. God fornøjelse

Kærligst
Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.