Spørgsmål:

Kan jeg få mere gang i min datters mave her 2 mdr. efter kejsersnit? Hun får meget lidt Movicol som hjælp, for at der ikke går 2 døgn imellem. Jeg kunne godt tænke mig at komme af med det, hvis det kan lade sig gøre. Hvad kan jeg gøre/være opmærksom på?

Svar: (*)

Kære du. Du skal kigge på Katrine Birks guide til alle de punkter, du selv kan behandle hos din lille datter, for at støtte tarmsystemet! Se her.

Og så skal du begynde at give hende probiotika, altså mælkesyrebakterier. For eksempel i pulverform, hvor du drysser lidt på det våde bryst før hver amning, eller lidt i flasken hvis hun ikke bliver ammet.

Du kan også prøve at få hjælp af en osteopat. Med blide behandlinger kan de bringe kroppen i balance. Der er måske noget, der “klemmer”. Se om jeres egen behandling har effekt, ellers find en god osteopat!

Kærligst Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.