Spørgsmål:

Jeg skal have planlagt kejsersnit snart, og pga. nogle grimme oplevelser ved de 2 første planlagte kejsersnit bliver jeg tilbudt kejsersnittet i fuld narkose. Kan du fortælle lidt om, hvilke ulemper der er ved det? Hvor længe går der, før jeg får baby at se?

Svar: (*)

Selvom man foretrækker at lave over 98 % af alle kejsersnit i lokalbedøvelse i ryggen, så er fuld bedøvelse en ret sikker og kontrolleret ting i dag. Der er selvfølgelig en lidt hårdere opvågning, fordi du kan være lidt omtåget og forkvalmet. For de fleste vil det være forbigående, og man gør sig umage for at holde mor, far og barn sammen.

Lav nogle gode aftaler med personalet om, at jeres barn kan komme direkte på din mands nøgne varme bryst efter fødslen. Og blive der, indtil du kan tage over. Typisk vil du allerede vågne lidt på vej fra operationsstuen til opvågningen, og efter en times tid burde du kunne tage dig af dit nye barn og nyde det. Håber alt kommer til at gå glat og I alle tre får en god oplevelse

Kærligst Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.