Spørgsmål:

Den ene del af mit ar trækkes ind mod muskulaturen, og jeg har masseret det i lang tid uden effekt.. Hvad skal jeg gøre for at få adhærencen til at forsvinde? Det giver en fold, hvor huden bliver irriteret og rød og det strammer i området.

Svar:

Er du mon med i vores online program? hvis ja, så skal du kigge godt i modul 7, hvor jeg guider i brugen af Tape til arret. Nogle gange er det løsningen ved ar, som ikke responderer særligt på almindelig massage.

Det, du beskriver, er det, jeg kalder en “mavepølse”, altså når arret ligesom trækker indad. Der er tit brug for lidt mere end “bare” massage. Hvis du ikke er med allerede, så synes jeg klart du skal tilmelde dig, for forløbet indeholder mange forskellige teknikker.

Ikke to ar er ens, og de responderer ikke ens på massage, så derfor er det godt at prøve flere forskellige teknikker. Det er også muligt at du har brug for, at en Osteopat tager fat i det. Det lyder utvivlsomt som om der bor en del stramhed i det. Hør evt. vores interview med osteopat Thomas Månsson her.


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.