Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for lidt over et år siden og endte med at blive opereret 8 gange på 14 dage, da der var gået streptokokker i min mave.

Jeg har efterfølgende haft rigtig svært ved at tabe de 20 kg, der stadig sidder tilbage. Samtidig er mit arvæv meget tykt pga. de mange operationer.

Jeg føler, at alle mine kræfter i mavemusklerne er helt væk. Hvad kan jeg gøre for at kickstarte min krop igen? Hvilken motion ville gavne mit ar/ min mave, så jeg igen kan bevæge mig som før?

Svar:(*)

Det er sandelig ikke underligt, at du ikke har “kontakt” med dine mavemuskler efter så mange operationer i området.

Det helt korte svar er: Se at komme i gang med vores program… for det er NETOP det, vi har lavet. Et forløb, hvor din krop bliver “kickstartet”, så din hjerne kan lære at “genkende” dine mavemuskler og bruge dem igen.

Du skal have tålmodighed, men det kan godt lade sig gøre. Du skal give dig god tid i de enkelte moduler igennem programmet, indtil du føler at “kontakten” er tilbage. For det skal ikke være for voldsomt – din hjerne har brug for massiv tryghed for at stole på, at musklerne kan noget. Men vi har set det ske SÅ mange gange, også hos kvinder flere år efter, så jeg er sikker på, at der også er håb for dig.

Kærligst Heidi


(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.