Spørgsmål:

Hvad er det bedste man kan gøre for at mindske “hylden” over arret? Og hvor lang tid kan man forvente, det tager?


Svar:(*)

“Hylden” eller det, jeg kalder “mavepølsen”, er som oftest tegn på, at der bor noget stramhed i arret, som “trækker indad”. Det skal behandles med både massage og “træk” (både i overfladen og i dybden) for at genskabe mere fleksibilitet.

I vores “Stærk mor efter kejsersnit” online forløb lærer vi dig forskellige teknikker til netop dette, og du kan også finde en gratis arvævsguide her.

Hvor lang tid det tager? Aner det ikke! Men vedholdenhed lønner sig. Også selvom det måske tager et par måneder at skabe forandringer.

Regelmæssigheden i selvbehandlingen er kodeordet (ikke dagligt, men ofte), så kan du komme rigtig langt. Du kan se billeder på vores hjemmeside af kvinder der har brugt vores program, hvordan deres ar har forandret sig.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.