Hvis du har fulgt med på vores Facebookside i den seneste tid, så ved du, at vi for nyligt var et par dage i Kolding for at tale med hele landets sundhedsplejersker på deres årlige landskonference.

Den har vi været en del af de seneste tre år med en lille stand fuld af foldere/flyers/plakater (og lækre karameller og lakridskugler).

Information til nybagte kejserinder

Når vi er med på denne konference, er det fordi vi ønsker at give information til DIG og alle de nybagte kejserinder i hele landet. Det gør din sundhedsplejerske også. Men dine behov som kejserinde indgår desværre ikke som en fast del af deres uddannelse.

Derfor gør vi en masse for at give information til de hårdtarbejdende sundhedsplejersker, og i år blev vi inviteret til at holde et oplæg om vores erfaringer med de tusindvis af kejserinder, vi har haft berøring med.

Den invitation blev vi naturligvis super glade for, da vi tror på samarbejde og vidensdeling som vejen frem.

Din sundhedsplejerske vil dig rigtig gerne

Vores oplæg blev virkelig godt modtaget, og deltagerne havde mange gode betragtninger, spørgsmål og tanker om emnet.

De mange fagsnakke på vores stand vidner også om, at virkelig mange sundhedsplejersker har fået øje på dig som kejserinde og de ting, som er vigtige for dig i din start på moderskabet, når du har født ved kejsersnit.

Det glæder os meget!

Gratis gave på vej til dig

Vi har sendt 2.000 postkort i omløb hos landets sundhedsplejersker. Postkortet er en gave fra os og indeholder GRATIS adgang til nogle af de teknikker, vi arbejder med som det første i vores program.

Små ting, som betyder virkelig meget i den første tid efter operation.

Nemlig RO og TRYGHED i dit nervesystem.

Disse faktorer er det, der er særligt ved vores tilgang til træning efter kejsersnit. At din hjerne skal hjælpes til at genkende et område, som i den grad nu ser, føles og virker anderledes end før operationen.

Se en lille video med postkortet herunder

Din hjerne er som en GPS

Forestil dig din hjerne lidt som den GPS, du har i din bil. Din GPS har et meget detaljeret 3D kort over din krop, og i din hjerne opleves et kejsersnit (eller anden form for operation) som et stort vejarbejde.

JA, det er rigtigt!

Og helt ærligt – det er faktisk et ret stort ”hul i vejen”, når man bliver åbnet i 7 lag.

Derfor er der ikke noget at sige til, at din hjerne får noget af et chok og har brug for lidt hjælp til at falde til ro og genfinde troen på, at ”vejarbejdet” er slut, og at ”vejen” nok skal blive farbar igen.

Denne ro er så vigtig for den videre (gen)optræning og grunden til, at vores program er designet i 2 faser – med “kick-start” FØR den funktionelle træning. Det betyder med andre ord, at du ”tænder” musklerne og lærer dem at samarbejde godt igen, før du går i gang med ”almindelig” træning.
Vil du have fingrene i gaven?

Såååå skal du bare hive fat i din sundhedsplejerske og bede om at få et af vores postkort.

Er du sundhedsplejerske, og var du ikke med på landskonferencen, så skriv til info@kejserinderne.dk, så sender vi en stak til dig.

Vi håber, du vil finde vores gave nyttig, og den indeholder faktisk en lille gave mere til dig. Men den får du automatisk, når du har kigget på videoerne.

Vi ønsker dig en skøn barsel!

Kærligst

Anne & Heidi

PS: Hvis du gerne vil modtage fremtidige nyhedsbreve i din indbakke – og få en gratis barselsgave – så tilmeld dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.