KEJSERINDE TO BE

  • Ved du, at du skal føde ved kejsersnit, eller har du bare lyst til at forberede dig på, hvis din fødsel ender i et akut?
  • Kunne du tænke dig at vide alt om, hvad der kommer til at foregå før, under og efter operationen?
  • Har du lyst til at få jordemoderens tricks til at skabe et højt indhold i blodet af kærligheds-, velvære og fødehormon, så du nemmere knytter dig til dit barn, får amningen i gang og heler dit ar bedre?
  • Vil du have din fødsel ved kejsersnit, til at blive en kærlighedsfødsel som du kan tænke tilbage på med stolthed og glæde?

Grundig information

I dette unikke forberedelsesmateriale får du grundig og faglig information, worksheets og to meditationslydfiler, til henholdsvis før og efter operationen. Vi ved om nogen, at der går mange tanker igennem dit hoved, nu hvor fødslen nærmer sig, uanset om du har vidst det længe eller kun et par dage.

Anne&Heidi
Et barn er født

Vi har talt med hundredvis af kejserinder

Igennem vores efterfødselsforløb for kejserinder har vi lyttet til hundredvis af fødselshistorier. Alle sammen vidt forskellige, men alligevel med flere ligheder.

I tilblivelsen af dette materiale stillede vi dette spørgsmål til en masse kejserinder:  “Hvad ville du ønske, du havde vidst inden fødslen?”

Alt dette og mere til er blevet samlet i dette materiale “Kejserinde To Be”. Kejserinde To Be koster 250 kr.

Mie fortæller

Jeg vil gerne sige tak for jeres forberedelsesmateriale til at blive en kejserinde.
Min datter lå i underkropsstilling og ville ikke vende sig. Så der var ikke så mange andre muligheder. En forudsætning jeg i begyndelsen var meget ked af.

Jeg læste jeres materiale og fik en følelse af at det kunne blive en rigtig god oplevelse at få vores datter til verdenen.

Jeg ville ikke have haft den viden omkring kejsersnittet og tiden op til, hvis det ikke havde været for jer, så derfor mange tak. Vi fik en sund og rask datter til verdenen og jeg er idag glad for mit baby-ar, som gjorde det hele muligt.

Stort tak til jer, og jeg er stolt af at være en kejserinde.
Mie
Kejserinde

3 gode råd

Vi har samlet 3 gode råd til dig, der skal føde ved kejsersnit.

 

SENESTE INDLÆG OM TIDEN FØR KEJSERSNIT

Hvor mange kejsersnit må man få?

Spørgsmål: Hvor mange kejsersnit må man få? Jeg har et langt ar fra min navle og ned, som er kommet efter et indgreb, da jeg havde en slem blindtarmsbetændelse. Da jeg så skulle have mit første barn som 23-årig, kom hun ved akut kejsersnit, og de åbnede op den vej Læs mere

Kan man få en lotus-kejsersnitfødsel?

Spørgsmål: Ved du, om man kan få en lotus-kejsersnitfødsel? Altså hvor moderkagen kommer med babyen ud uden at kappe navlesnoren? Hvis det skulle ende i kejsersnit igen næste gang, kunne jeg godt tænke mig at give min baby al den gode juice fra moderkagen med. Svar:(*) Jaaaaaaaaa, selvfølgelig kan du Læs mere