KEJSERINDE TO BE

Grundig information

I dette unikke forberedelsesmateriale får du grundig og faglig information, worksheets og to meditationslydfiler, til henholdsvis før og efter operationen. Vi ved om nogen, at der går mange tanker igennem dit hoved, nu hvor fødslen nærmer sig, uanset om du har vidst det længe eller kun et par dage.

Anne&Heidi
Et barn er født

Vi har talt med hundredvis af kejserinder

Igennem vores efterfødselsforløb for kejserinder har vi lyttet til hundredvis af fødselshistorier. Alle sammen vidt forskellige, men alligevel med flere ligheder.

I tilblivelsen af dette materiale stillede vi dette spørgsmål til en masse kejserinder:  “Hvad ville du ønske, du havde vidst inden fødslen?”

Alt dette og mere til er blevet samlet i dette materiale “Kejserinde To Be”. Kejserinde To Be koster 250 kr.

Mie fortæller

Jeg vil gerne sige tak for jeres forberedelsesmateriale til at blive en kejserinde.
Min datter lå i underkropsstilling og ville ikke vende sig. Så der var ikke så mange andre muligheder. En forudsætning jeg i begyndelsen var meget ked af.

Jeg læste jeres materiale og fik en følelse af at det kunne blive en rigtig god oplevelse at få vores datter til verdenen.

Jeg ville ikke have haft den viden omkring kejsersnittet og tiden op til, hvis det ikke havde været for jer, så derfor mange tak. Vi fik en sund og rask datter til verdenen og jeg er idag glad for mit baby-ar, som gjorde det hele muligt.

Stort tak til jer, og jeg er stolt af at være en kejserinde.
Mie
Kejserinde

3 gode råd

Vi har samlet 3 gode råd til dig, der skal føde ved kejsersnit.

 

SENESTE INDLÆG OM TIDEN FØR KEJSERSNIT

Kan “sen afnavling” lade sig gøre ved kejsersnit?

Spørgsmål: Jeg vil høre om “sen afnavling” kan lade sig gøre ved kejsersnit? Svar:(*) Åh hvor er det et godt spørgsmål! Jeg kan kun svare sådan, at teoretisk er der intet til hinder for, at man f.eks. forløser moderkagen, mens navlesnoren stadig forbinder den og baby. Men jeg må også Læs mere

Får man lagt urinkateter inden eller efter bedøvelse?

Spørgsmål: Jeg skal have planlagt kejsersnit i morgen, hvor vi får vores to små piger. Får man lagt urinkateter inden eller efter, der er lagt bedøvelse? Svar:(*) Der er lidt forskellige procedurer mht. kateter, men jeg er helt sikker på, at personalet vil lytte til dig, hvis du siger at Læs mere

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave