KEJSERINDE TO BE

  • Ved du, at du skal føde ved kejsersnit, eller har du bare lyst til at forberede dig på, hvis din fødsel ender i et akut?
  • Kunne du tænke dig at vide alt om, hvad der kommer til at foregå før, under og efter operationen?
  • Har du lyst til at få jordemoderens tricks til at skabe et højt indhold i blodet af kærligheds-, velvære og fødehormon, så du nemmere knytter dig til dit barn, får amningen i gang og heler dit ar bedre?
  • Vil du have din fødsel ved kejsersnit, til at blive en kærlighedsfødsel som du kan tænke tilbage på med stolthed og glæde?

Grundig information

I dette unikke forberedelsesmateriale får du grundig og faglig information, worksheets og to meditationslydfiler, til henholdsvis før og efter operationen. Vi ved om nogen, at der går mange tanker igennem dit hoved, nu hvor fødslen nærmer sig, uanset om du har vidst det længe eller kun et par dage.

Anne&Heidi
Et barn er født

Vi har talt med hundredvis af kejserinder

Igennem vores efterfødselsforløb for kejserinder har vi lyttet til hundredvis af fødselshistorier. Alle sammen vidt forskellige, men alligevel med flere ligheder.

I tilblivelsen af dette materiale stillede vi dette spørgsmål til en masse kejserinder:  “Hvad ville du ønske, du havde vidst inden fødslen?”

Alt dette og mere til er blevet samlet i dette materiale “Kejserinde To Be”. Kejserinde To Be koster 250 kr.

Mie fortæller

Jeg vil gerne sige tak for jeres forberedelsesmateriale til at blive en kejserinde.
Min datter lå i underkropsstilling og ville ikke vende sig. Så der var ikke så mange andre muligheder. En forudsætning jeg i begyndelsen var meget ked af.

Jeg læste jeres materiale og fik en følelse af at det kunne blive en rigtig god oplevelse at få vores datter til verdenen.

Jeg ville ikke have haft den viden omkring kejsersnittet og tiden op til, hvis det ikke havde været for jer, så derfor mange tak. Vi fik en sund og rask datter til verdenen og jeg er idag glad for mit baby-ar, som gjorde det hele muligt.

Stort tak til jer, og jeg er stolt af at være en kejserinde.
Mie
Kejserinde

3 gode råd

Vi har samlet 3 gode råd til dig, der skal føde ved kejsersnit.

 

SENESTE INDLÆG OM TIDEN FØR KEJSERSNIT

Får man lagt urinkateter inden eller efter bedøvelse?

Spørgsmål: Jeg skal have planlagt kejsersnit i morgen, hvor vi får vores to små piger. Får man lagt urinkateter inden eller efter, der er lagt bedøvelse? Svar:(*) Der er lidt forskellige procedurer mht. kateter, men jeg er helt sikker på, at personalet vil lytte til dig, hvis du siger at Læs mere

Skal jeg pumpe råmælk ud inden mit kejsersnit?

Spørgsmål: Jeg er i dag 37+0 og skal have planlagt kejsersnit om 14 dage. Jeg er så småt begyndt at lække lidt råmælk. Jeg har hele tiden hørt, at man ikke skal pumpe råmælk ud i graviditeten for ikke at øge produktionen, men faldt over en artikel i går med Læs mere

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave