Spørgsmål:

Jeg fik mit 3. kejsersnit for 5 uger siden. Det har været helt ukompliceret. Det eneste, der har været, er at jeg stadig er lidt følelsesløs øverst i maven. Det var jeg også sidst i graviditeten. Midt på maven sover det ikke eller er følelsesløst, men det er selvfølgelig lige ved arret. Er det “normalt”, at nervebanerne godt kan være påvirkede længere oppe?


Svar:(*)

Hvor er det dejligt at du har haft et ukompliceret efterforløb. Ja, hudnerverne kan godt være påvirkede i længere tid efter graviditeten/fødslen. Hudnerver dækker kun et lille område hver, og når huden strækkes rigtig meget, kan der godt være områder, hvor de ikke “dækker” (det er det bedste billede, jeg kan give).

Jeg vil anbefale dig, at du går i gang med at arbejde med arret/huden, så din hjerne lærer at mærke området igen. Du kan hente vores gratis guide, som er en slags “førstehjælp”, og en del af vores online forløb.

Hvis du vil have “hele pakken” med både træning og arvævsbehandling, kan du tilmelde dig vores online hjemmetræningsforløb.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.