Spørgsmål:

Er det muligt at få sin gamle mave tilbage og undgå ‘hylden’ mellem arret og navlen?


Svar:(*)

Det spørgsmål får vi meget ofte. Jeg kan virkelig godt forstå frustrationen, der ofte ligger bag, når maven pludselig ser helt anderledes ud end før. For at komme “mavepølsen”/”hylden” til livs, skal der både arbejdes med arvævet OG musklerne, og det er jo netop hvad vores program er lavet til. Helt fra bunden.

Nu ved jeg ikke, hvor længe det er siden du fødte, men ro på – det er aldrig for sent. Om du får din gamle mave 100 % igen, det hverken kan eller vil jeg love, for det er der ingen der kan. Men jeg vil gerne love dig forbedringer, for det har vi nu set tusindvis af gange. Se evt. nogle af de billeder, der ligger på vores hjemmeside, som vi har fået af kvinder der her brugt vores program.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.