Spørgsmål:

Jeg fik akut kejsersnit for 7 måneder siden. Mit ar så fint, og jeg har ingen ubehag. Men jeg er træt. Mere træt, end jeg nogensinde har været før. Jeg oplever ofte svimmelhed pga. træthed. Det er mit 2. barn, og jeg oplevede ikke den samme træthed ved min første, selvom jeg mistede 3 liter blod og det tog tid at komme ovenpå igen. Kan kejsersnit påvirke én så længe? 

Svar: (*)

Hmm… Det er nok mere “mor-til-to-tingen”, er det ikke? Din krop er kommet sig ovenpå to graviditeter og to store operationer. Det kræver også en del fra din kost at komme sig, og det er let at komme i vitamin- eller mineralmangel.

Måske skulle du en tur forbi din læge og få testet dit hæmoglobin? Og så ville jeg straks begynde at tage D-vitamin (38 el. 80 mikrogram) sammen med et organisk jernpræparat, f.eks. Kräuterblut. Du kan også kontakte dygtige Rikkeliva Holm, som helt sikkert kan sætte fingeren mere præcist på det ømme punkt.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.