Spørgsmål:

Det er 3 måneder, siden jeg fik mit andet akutte kejsersnit. Da de skulle igennem arret, havde jeg meget arvæv fra sidst, og det tog dem lang tid. Blandt andet var det vokset sammen med blæren. Jeg kan nu stadig have ondt i arret, og det kan nive ret så meget, når jeg tisser. Er det normalt?


Svar:(*)

AV! Dit bindevæv er udfordret efter den omgang, og det kan jeg godt forstå, at det er. Du skal i gang med at træne med vores efterfødselsforløb “Stærk Mor efter Kejsersnit“, og så skal du have hjælp fra en behandler med speciale i bindevæv. Det kunne f.eks. være en osteopat.

Kærligst, Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.