Spørgsmål:

Da jeg fik mit andet kejsersnit i februar 2019, var kirurgens sidste kommentar, mens jeg stadig lå spændt ud som Jesus på korset, at ved en eventuel tredje graviditet, vil de anbefale et tredje kejsersnit. Er det helt fast, at efter to kejsersnit, så “kan/skal” man ikke føde vaginalt?


Svar:(*)

Ja den gængse anbefaling er sådan. Men jeg hører flere og flere, som alligevel har fået overtalt en læge, og som så har en rigtig fin vaginal fødsel. Det kommer også an på årsagen til dine to første kejsersnit.

Jeg ville tage en lægesamtale med en overlæge fra dit fødested og spørge ind til din individuelle situation, hvis det er en stor drøm for dig!

Knus Anne


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.