Foto: CamillaHey.dk

 

Kejserindeolien er flydende kærlighed til DIT ar

Og netop derfor hedder den DIN olie. Dit ar er et minde om den dag, du blev mor, som altid vil være hos dig. Kejserinderne kalder dit ar for din “mommy-tattoo” eller dit “kærligheds ar” – hvad kalder du dit ar?

Kejserindeolien indeholder udelukkende  de reneste, økologiske olier, som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er der tilsat A- og E-vitamin i store doser. A-vitamin øger kollagendannelsen i huden, og gør den stærkere og mere smidig. E-vitamin mindsker rødme og irritation, og vil ved dagligt brug, gøre arret mindre synligt.

Din olie er 100 % fri for parabener, tilsætningsstoffer og syntetisk parfume. Den er håndfremstillet i Danmark, ikke testet på dyr og udviklet i samarbejde med danske Fischer Pure Nature.

Foto: CamillaHey.dk

Anvendelse – sådan bruger du Din Olie:

Påføres dit kejsersnit ar dagligt, fra 4 uger efter operationen (eller når huden er helet). Din Olie er skabt til at hjælpe alle former for arvæv, men særligt med kærlighed til alle landets kejserinder – så send kærligheden videre til dit ar, hver gang du smører Din Olie på huden. Find den komplette guide til trygt og succesfuldt at behandle dit ar her.

Ingredienser:

Din Olie indeholder følgende, som “basisolie” (den grønne/Neutral): øko. hampeolie, øko. tidselolie, øko. arganolie, øko. granatæblekærneolie, E-vitamin, A-vitamin

Den rosa indeholder i tillæg, følgende æteriske olieblanding: øko. lavendelolie, ægte rosenolie og øko. litseaolie (citrusolie).

Mængde: 100 ml.

Pris: 320 kr.

Fragt: 41 kr.

Olierne sendes inden for 2-4 hverdage med DAO pakkeshop. Så vidt muligt sender vi til hjemmelevering, men ved erhvervsadresser, sendes til pakkeshop. Ønskes en bestemt pakkeshop, skriv det gerne i kommentaren.

 

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave