Din Olie · Dit Ar

Kejserindeolien er flydende kærlighed til DIT ar, og netop derfor hedder den DIN olie. Dit ar er et minde om den dag du blev mor, som altid vil være hos dig. Kejserindeolien er lavet med kærlighed, så send kærligheden videre til dit ar, hver gang du smører Din Olie på huden. Hos Kejserinderne kalder vi dit ar for din “mommy-tattoo”, eller dit “kærlighedsar” – hvad kalder du dit ar?

Din Olie er udviklet af jordemoder Anne Ruby og fysioterapeut Heidi Holm i samarbejde med danske Fisher Pure Nature. Din Olie er skabt til at hjælpe alle former for arvæv, men særligt med kærlighed til alle landets kejserinder.

Til olien er udelukkende brugt de reneste, økologiske olier, som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er den tilsat naturligt A og E-vitamin i store doser. A-vitamin øger kollagendannelsen i huden, og gør den stærkere og mere smidig. E-vitamin mindsker rødme og irritation, og vil ved dagligt brug, gøre arret mindre synligt.(*)

Din Olie er 100 % fri for parabener, tilsætningsstoffer og parfume. Håndfremstillet i Danmark, af Fischer Pure Nature. Ikke testet på dyr.

KØB OLIEN HER

Sådan bruger du olien

Påføres dit kejsersnitar dagligt, fra 4 uger efter operationen (eller når huden er helet). Find den komplette guide til trygt og succesfuldt at behandle dit ar her.

Indhold

100 ml. økologisk Hampeolie, økologisk tidselolie, økologisk Arganolie, økologisk Granatæbleolie, E-vitamin & A-vitamin.

(Æterisk olieblanding af økologisk lavendelolie, ægte rosenoile og litseaolie)

Olien findes i to varianter

Kejserinderolien findes i to varianter og kan købes hos Louise Bruun.

En 100 % duft neutral basisolie (grøn etikette), og en som er tilsat blid duft af rose, lavendel og citrus (rosa etikette).

Lavendel har en beroligende virkning på nervesystemet, rosenolien for at symbolisere moderskab, og citrus som virker antiseptisk, opfriskende, sammentrækkende og fremmer blodcirkulation.(*)


(*)Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.