Olie til behandling af arvæv efter kejsersnit

Kejserindeolien er flydende kærlighed til DIT ar

Og netop derfor hedder den DIN olie. Dit ar er et minde om den dag, du blev mor, som altid vil være hos dig. Kejserinderne kalder dit ar for din “mommy-tattoo” eller dit “kærligheds ar” – hvad kalder du dit ar?

Kejserindeolien indeholder udelukkende de reneste, økologiske olier, som er kendt for deres helende og regenererende virkning. Derudover er der tilsat A- og E-vitamin i store doser. A-vitamin øger kollagendannelsen i huden, og gør den stærkere og mere smidig. E-vitamin mindsker rødme og irritation, og vil ved dagligt brug, gøre arret mindre synligt.

Din olie er 100 % fri for parabener, tilsætningsstoffer og parfume. Den er håndfremstillet i Danmark, ikke testet på dyr og udviklet i samarbejde med danske Fischer pure Nature.

Anvendelse – sådan bruger du Din Olie:

Påføres dit kejsersnit ar dagligt, fra 4 uger efter operationen (eller når huden er helet). Din Olie er skabt til at hjælpe alle former for arvæv, men særligt med kærlighed til alle landets kejserinder – så send kærligheden videre til dit ar, hver gang du smører Din Olie på huden. Find den komplette guide til trygt og succesfuldt at behandle dit ar her.


Din Olie (100 ml. duft lavendel/rose) indeholder:

Økologisk hampeolie, økologisk tidselolie, økologisk arganolie, økologisk granatæbleolie samt A- og E-vitamin.

KØB DIN OLIE MEDLAVENDEL & ROSE

Din Olie (100 ml. duft neutral) indeholder:

Økologisk hampeolie, økologisk tidselolie, økologisk arganolie, økologisk granatæbleolie samt A- og E-vitamin.

KØB DIN OLIENEUTRAL

Pris 320.00 kr. inkl. moms

Fragt koster 38,75, og olierne sendes med DAO Coolrunner inden for 2-4 hverdage.