Spørgsmål:

Jeg har hørt at det ikke anbefales at bruge A-vitamin i cremer mv., når man ammer, men jeg kan se, at jeres olie indeholder A-vitamin. Er det ok?


Svar:(*)

Du har ret i, at man ikke anbefaler, at gravide og ammende tager A-vitamin tilskud. Det skyldes, at A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, og man FORMODER, at det kan gå i mælken.

Men det gælder særligt for oralt indtagede kosttilskud, som jo indholder “terapeutiske” doser og er tænkt til folk, der er lave på A-vitamin.

Den dosis A-vitamin, der findes i vores olie, er mindre end det, man putter i kosttilskud, og du indtager den ikke oralt – så det behøver du ikke være bekymret for.

Det har vi naturligvis været opmærksomme på, da vi producerede den.

Når vi har valgt at tilføre A-vitamin til vores olie, er det fordi A-vitamin har en super gavnlig effekt på gendannelsen af collagen/hudceller og mindsker rødmen i et nyt ar.

Kærligst,

Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.