Dette produkt burde være pensum efter kejsersnit

Tillykke med et fantastisk produkt! Jeg er imponeret over, at I har skabt noget så nærværende med det medie, I nu har til rådighed. Jeg sidder med en følelse af, at I kender mig og jeg føler mig virkelig mødt af jeres små videoklip, for I brænder virkelig igennem begge to. Både visuelt og verbalt.

Jeg brød ud i gråd, da jeg læste velkomstmailen og da jeg så hende moren udtale sig på forsiden. Der fik jeg virkelig sat ord på, hvordan jeg har det. Det er fantastisk.

Og samtidig bliver jeg skræmt over, at der må være så mange kejserinder rundt omkring i Danmark, som sidder med ar på krop og sjæl, fordi de ikke kender jer.

Det får mig til at tænke på, at I burde være pensum efter et kejsersnit. Der er virkelig et uopfyldt behov, efter min mening.

Matilde


Jeg kan lege med mine børn!

Nu melder jeg færdig! 10 mdr efter mit andet kejsersnit er jeg 100 gange stærkere i kroppen, end jeg var efter det første.

Jeg har ikke rigtig fået taget billeder, og for mig er det også mere kropsfornemmelsen og ydeevnen, der er det vigtige.

På den konto kan jeg fortælle, at jeg for en måned siden løb et 11 km trailløb, hvilket er det næstlængste jeg nogensinde har løbet – og er stolt af det.

Det vigtigste er dog uden tvivl, at jeg kan springe rundt og lege med mine børn, lige snuppe min 10 kg baby op og danse rundt uden begrænsninger.
Og der er INGEN TVIVL om, at det skyldes den målrettede kejserinde træning.

Så tusind tak kære Heidi og Anne – for at I har set et behov for en særlig indsats, både fysisk og psykisk hos os Kejserinder.

Anne-Mette Michelle Hejlskov Rølling


Jeg fortæller vidt og bredt om jer!

Tusind tak for onlineforløbet de sidste par måneder – det har været intet mindre end fantastisk. Det har givet mig min krop tilbage og motiveret mig til at fortsætte den gode livsstil. Jeg er super stolt af mig selv, en følelse jeg ikke har haft længe, særligt pga. følelserne omkring mit akutte kejsersnit, for tidlig fødsel osv. Jeg er så glad for resultatet og fortsætter programmet fra modul 8, som I også lægger op til. Jeg fortæller vidt og bredt om jer, for det her bør være obligatorisk, når man bliver udskrevet efter fødslen.

Christina Kjær Habekost


Et skræddersyet forløb

Louise NorsKejserindernes online efterfødselsforløb kan jeg varmt anbefale. Oplevede selv forløbet som skræddersyet til mig, mit kejsersnit og min hverdag. Der bliver gået i dybden både fysisk og psykisk, og onlinemediet gør det muligt at tilgå uafhængigt af tid og sted.

Louise Nors

 


Alle pengene værd – og mere til

Det har været meget værdifuldt for mig at lære, hvorfor min krop har haft så svært ved at komme i gang igen efter denne fødsel, i forhold til min første fødsel som var vaginal.

Jeg troede, at den ville klare det af sig selv, men nu forstår jeg, hvorfor den ikke gjorde det. I er begge et par skønne kvinder, som tydeligvis brænder for det, I laver, og jeg føler mig forstået og set. Jeg syntes, det virkede dyrt, da jeg tilmeldte mig, men efter 8 uger føler jeg bestemt, at det var alle pengene værd – og mere til.

Pernille


Et virkelig godt træningsprogram

Jeg føler mig helt klart stærkere i min krop. Jeg føler, at min ryg og mave er begyndt at arbejde sammen igen.

Derudover ved jeg, hvad jeg kan klare, og det er dejligt at vide, at det er OK at gå langsomt frem, fordi der sker alligevel noget fra uge til uge.

I har sammensat et virkelig godt træningsprogram, som tager højde for, at man også har et lille barn samtidig – og det virker!

Mette R.