Spørgsmål:

Hvis man stadig har delte mavemuskler efter halvandet år, på trods af træning (ikke specielle øvelser til delte mavemuskler), er det så en god ide at søge professionelt hjælp? Eller skal det nok komme?

Svar:

Jeg synes, du skal overveje at tilmelde dig vores online forløb, så du bliver bygget op fra bunden. Diastase er ikke en farlig tilstand, men en tilstand hvor du ikke har et normalt muskelsamarbejde omkring mave/ryg.

Det skal på plads, og det kommer ikke af sig selv. I vores forløb er der videoer, der viser hvordan du tester/måler, hvor meget diastase der er tale om (for det er ikke altid så voldsomt, som mange kan få det til at lyde som om). Hele forløbet er bygget op, så du kan lave øvelser på forskellige niveauer, så det passer DIG. Hvis du føler dig mere tryg ved, at “nogen” har vurderet din mave, er du velkommen hos mig (i Hellerup), eller jeg kan hjælpe dig med at finde en nær dig.

Kærligst, Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.