Spørgsmål:

Jeg fik for ca. 8 mdr. siden foretaget kejsersnit. Jeg oplever stadig, at det kan føles ubehageligt eksempelvis at have bukser på, fordi der trykkes mod området omkring arret. Det samme gælder, hvis jeg trykker mod området med hånden eller sidder foroverbøjet i længere tid. Er det bare arvæv, der driller?


Svar:(*)

Det behøver faktisk ikke være et udtryk for, at der er noget voldsomt galt rent mekanisk. Det handler meget ofte om, at din hjerne stadig opfatter det sted som “utrygt”/og ikke helt “genkender” det. Så sker der det, at den reagerer med at “skrue op” for styrken af ubehag/smerte, når det område påvirkes (f.eks. ved tryk på huden).

Så du skal i gang med at fortælle din hjerne, at alt det voldsomme er slut, og området nok skal blive “sig selv” igen.

Jeg synes du skal overveje at tilmelde dig vores forløb, for det er netop hvad vi har pakket sammen over 8 moduler. Der får du både, hjælp til at behandle dit ar, skabe tryghed i dit nervesystem, træne kroppen og bearbejde fødselsoplevelsen, hvis du har brug for det.

Kærligst Heidi


*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.