Akut Kejsersnit · Læs fødselshistorier her

Her finder du fødselshistorier fra kejserinder, der har født ved akut kejsersnit. Hvis du vil dele din historie med os, så send dit billede til info@kejserinderne.dk.

Planlagt kejsersnit blev akut kejsersnit

Merle kom til verden 2. oktober 2013. Egentlig skulle det være et planlagt kejsersnit, da hun vendte omvendt, men det endte med et akut, da vandet gik 1 uge før planlagt kejsersnit. Havde den bedste oplevelse med kejsersnit på Herning Sygehus – og elsker at kigge på billedet af os alle tre og også billedet af Merle, som søger løs hos far.

Hun var SÅ klar, da hun kom ud. Har efterfølgende født Aya vaginalt – også en god oplevelse – men kan i hvert fald på alle måder afkræfte myten om, at man ikke kan få de rigtige mor-følelser frem, hvis man ikke har født vaginalt. Det er flintrende ligegyldigt, hvordan barnet fødes – vaginalt eller ved kejsersnit – det er lige stort følelsesmæssigt hver gang!

Lone

Tidligere
Næste

Efter 5 døgn med veer kom Hugo ved akut kejsersnit

Jeg fødte vores søn, Hugo, 13. 4. 2016 ved akut kejsersnit efter 5 døgn med veer og 24 timers aktiv fødsel med vedrop og forsøg med forløsning med hård kop. Det endte med et akut kejsersnit, hvor jeg blev lagt i fuld narkose, da spinal bedøvelsen ikke virkede, og der ikke var tid til at forsøge at bedøve igen.

Hugo kom til verden helt blå og meget stresset, men han blev suget og aktiveret og klarede sig rigtig godt til trods for at han var meget påvirket af det lange fødselsforløb. Vi kom hjem efter to dage og vi har nu en dejlig dreng der lige er fyldt to år.

Jeg har trænet efter kejserindernes  træningsprogram og det har været med til at min krop er blevet stærk igen og jeg kan træne på samme niveau som før. Mit ar er blot en lille hvid streg som sidder så langt nede at det let kan dækkes af mine trusser. Jeg er så glad for mit ar og det vil altid minde mig om min kamp for at få min søn til verden.

Mia

Jeg er evigt taknemmelig for at Kejsersnittet findes

Min søn er født i graviditetsuge 35. Han lå i underkropsstilling og jeg skulle derfor til et planlagt vendingsforsøg. Det lykkedes at få ham vendt, men desværre udløste det, at moderkagen løsnede sig og jeg befandt mig i en dyb smerte. Dette er yderst sjældent, at det sker.

Jeg blev kørt på operationsafsnittet til et akut kejsersnit, der forløb fuldstændig smertefrit og ukompliceret. Min søn Marinus kom til verdenen med en størrelse på 2690g og 48cm. I dag 8 måneder efter er han en glad og mild dreng, der trives i bedste velgående, og jeg er evigt taknemmelig for at Kejsersnittet findes.

Melissa

Tidligere
Næste

Den bedste beslutning nogensinde!

Jeg fik den 26. marts 2010 hyperakut kejsersnit, det var det værste jeg NOGENSINDE har prøvet!!! Fra lægerne sagde aks til Iben chili var ude gik det 23 min…

Jeg så først min pige 5 timer efter kejsersnittet, og vi havde en meget hård start på livet som mor, far og datter… Da jeg så 5 år efter bliver gravid igen, går mit liv lidt i “stå”, jeg panikker fuldstændig og ved ikke hvad jeg skal gøre..?

Jeg var, selvom det var 5 år siden, skræmt, bange og meget nervøs for fødslen….💔 Jeg kom i kendt jordemoder team, og vi fik lavet en fødselskontrakt. Det betød, at jeg til hver en tid kunne afbryde min vaginale fødsel og få kejsersnit.

Jeg blev sat i gang, og kort tid efter begyndte veerne og rulle indover mig, og babys hjerte rytme lå kontant på 210…

Min krop stivnede og jeg gik ind i mig selv… Og derfor tog min mand beslutningen for mig, han bad om kejsersnit.

Det var den bedste beslutning nogensinde!! kl 13.24 den 16 juni 2015 kom verdens dejlige Asta Molly til verden med fødselsdags sang på operations stuen…❤️❤️ Og det bedste af det hele, jeg fik Asta Molly ind til mig og ligge…❤️ Det redet mig! Asta mollys fødsel blev mit reparationskejsersnit.

To gode oplevelser med kejsersnit

Jeg har haft to rigtig gode oplevelser, da mine piger kom til verden … Min ældste, som nu er 6, stod skævt i bækkenet og efter 23 timer med veer, blev hun hjulpet til verden i et akut kejsersnit, men uden drama og både min kæreste og jeg huskede af glæde, lettelse og lykke.

Dén dag var mit “moment” da jeg hørte hende skrige og jeg med gråd i stemmen spurgte hvad det blev og fik at vide, at vi havde fået en smuk lille pige… Det var så stort!!!

Her på billedet er vores lille Aura lige blevet lagt på mit bryst, pakket ind i bobleplast og helt hvid af fosterfedt. Denne gang kendte vi kønnet. Her var mit “moment” at se hende for aller første gang og forelske mig hovedkulds i det lille krøllede ansigt. Nu bliver hun 1 år om en måned. Hvordan kan tiden flyve sådan afsted?

Aura blev født ved akut kejsersnit, da hun blev lidt stresset i maven og der endnu var for lang tid til selve fødslen. Jeg var indstillet på at det kunne komme dertil og derfor føltes det helt fint at det blev sådan. I modsætning til første gang, følte jeg mig denne gang, ikke snydt for den “rigtige” fødsel. Og de var sååå søde på Kolding Sygehus også i dagene derefter!!!

Ursula

Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

Hun sked på farmand

Når nu jeg kom i hyperakut kejsersnit med navlesnorsfremfald for anden gang, er det guld værd, at manden kan tage over og give den vigtige hud mod hud kontakt, indtil jeg vågnede.

Vores datter valgte at kvittere med at skide på sin far, nu han var så sød at sidde hud mod hud.

Nadja

(*) Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende beregnet til orientering og undervisning. Kontakt læge for lægehjælp, behandling eller diagnose. Alle resultater er individuelle og op til den enkelte for at opnå. Eventuelle udtalelser fra tidligere kunder er baseret på deres egne erfaringer, og disse kan ikke garanteres.

Tilmeld dig Kejserindernes

nyhedsbrev og  modtag

en gratis barselsgave